Ooms financieel adviseurs

Een schaalbaar WFT-gecertificeerd team dat met de leden communiceert via telefoon en chat

Ooms financieel adviseurs

Ooms is een dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, financieel advies en taxaties. Al bijna 100 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze bedrijfsfilosofie. Ooms Makelaars is specialist in woonzaken. Hun enthousiaste makelaars verkopen, kopen, huren of verhuren jouw woning. En ze verzorgen financieel advies, taxaties en verzekeringen.

Ooms Financieel Adviseurs beschikt over een beperkt team van adviseurs met WFT-certificaten en is niet in staat om hun klanten optimaal te adviseren en of ondersteunen. Om dit zo kostenefficiënt mogelijk te doen, hebben ze deze ondersteuning uitbesteed bij M+.

De oplossing

M+ heeft met haar financiële klantenservice een oplossing voor Ooms Financieel Adviseurs B.V. Een schaalbaar WFT-klantservice team wat met de leden communiceert via chat. Door goede training en met de juiste WFT-kwalificatie kan M+ de leden snel, goed en kostenefficiënt helpen. De M+ medewerkers hebben direct toegang tot zowel het systeem van Ooms Financieel Adviseurs als tot de portals. Hierdoor kunnen ze de klant op de correcte manier helpen en ondersteuning bieden.

De medewerkers worden goed gecoacht en getraind zodat ze de klanten van Ooms Financieel Adviseurs altijd de kwaliteit kunnen geven waar zij om bekend staan. Daarnaast worden de medewerkers flexibel ingezet waar optimaal rekening gehouden wordt met diverse piekmomenten gedurende de week. Waarbij de schade afhandeling voor particulieren klanten door M+ wordt opgepakt. Klanten worden telefonisch te woord gestaan, en vervolgens de administratieve werkzaamheden die daarna relevant zijn.

Het resultaat

Het resultaat voor Ooms Financieel Adviseurs is dat zij hun klanten de kwaliteit kunnen leveren die zij verdienen. Servicelevels worden continu gemonitord, klanttevredenheid staat namelijk voorop en op deze manier wordt deze gewaarborgd. Verder kan Ooms Financieel Adviseurs zich meer richten op de commerciële gespreken en werkzaamheden doordat M+ het schadeproces behandeld en voor administratieve ondersteuning zorgt. 

Uw organisatie ons volgende succesverhaal?

Neem dan contact met ons op

Wij helpen u graag

Mail ons