Onze diensten

Wij ontwikkelen continu een duidelijke en toekomstgerichte klantcommunicatie visie en strategie. Hiermee ondersteunen wij organisaties om beter in te spelen op de veranderingen binnen de wereld van klantenservices.

Klantenservice

M+ kan voor u de complete afhandeling van vragen van én aan uw klanten verzorgen. Ook bij drukte, tijdens onvoorziene situaties en bij grootscheepse campagnes, kunt u ons inzetten als partner voor het afvangen van contacten van uw klanten. Onze medewerkers zijn getraind om een hoog kwaliteitsniveau na te streven.

Meer over klantenservice

Financiële klantenservice

Wij verrichten kwalitatief hoogstaande klantcontact via alle gewenste kanalen en verzorgen de vastlegging in uw systemen. M+ speelt in op de snel veranderende wereld van diensten die financieel dienstverleners bieden in de veeleisende wereld van wet- en regelgeving. Onze organisatie heeft alle benodigde AFM-vergunningen en onze medewerkers zijn gediplomeerd voor het geven van advies over de betreffende financiële producten uit de dienstverlening

Meer over financiële klantenservice

Administratieve ondersteuning

Bent u op zoek naar flexibele administratieve ondersteuning? Wij kunnen uw organisatie hierbij ondersteunen, zodat u meer kostbare tijd overhoudt voor uw eigen business. Wij verzorgen deels of juist de gehele ondersteuning of werken voor u een achterstand weg. Wij maken hierbij gebruik van uw systeem en aanvullend onze eigen systemen, zodat u inzage en rapportages krijgt, zodat u precies weet waar u ons voor inzet.

Meer over administratieve ondersteuning

Uw voordelen

  • Inzicht

Doordat wij alle werkzaamheden per kanaal en per seconde bijhouden en per vraag of verzoek categoriseren, kunnen wij u van ieder inzicht voorzien waar u behoefte aan heeft. Bovenal gebruiken wij deze inzichten om met elkaar tot een betere, efficiëntere of effectievere inzet van onze dienstverlening te komen.

  • Alle kanalen

Wij maken standaard gebruik van alle standaard communicatiekanalen en voegen daar met regelmaat nieuwe aan toe, passend bij de ontwikkelingen in de tijd. Denk hierbij ook aan de social media kanalen welke u wellicht wilt gaan inzetten.

  • Flexibiliteit

Doordat wij uw werkzaamheden combineren met andere werkzaamheden die goed op elkaar aansluiten, zijn wij in staat om uw klantcontact zo in te richten dat uw klanten ten alle tijden contact met u kunnen krijgen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over eventuele pieken en dalen in deze contacten.

  • Efficiëntie

Doordat u alleen maar betaalt voor de uren die wij voor u inzetten, heeft u geen last van stilstand op rustige momenten, maar ook heeft u geen last van afdrachten van pensioengelden, betalingen bij ziekte of opvang in vakanties.

Certificeringen

Certificeringen

Als uw betrouwbare partner zijn we in het bezit van de ISO27001 certificering. Wij werken uitsluitend met speciaal opgeleide en geschoolde professionals die écht naar klanten luisteren en hun beleving oprecht begrijpen.

Ook hebben wij alle benodigde AFM-vergunningen en onze medewerkers zijn gediplomeerd voor het geven van advies over de financiële producten die wij voor u uitvoeren.

Daarnaast zijn wij ook FSQS geregistreerd en zijn wij in het bezit van het certificaat door Hellios uitgegeven, dit certificaat wordt ieder jaar opnieuw getoetst en verlengd. 

Klanten waar wij trots op zijn

Vragen?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

Mail ons