Wij zijn M+

Wij verrichten kwalitatief hoogstaand klantcontact via alle gewenste kanalen.

Wie zijn wij

M+ heeft al ruim 25 jaar ervaring in slimme en innovatieve data-driven oplossingen voor klantcontactvraagstukken.

Bij ons draait alles om ‘het samen doen’. We zijn persoonlijk betrokken en zien uw succes als ons succes. Niet voor één keer, maar voor de lange termijn. We groeien daarom graag mee. We willen u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen, zodat u kunt doen waar u goed in bent met uw organisatie. Onze aanpak is professioneel en no-nonsense. Zo doen we dat bij M+.

Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

Creativiteit, lef, ambitie, plezier, een open en transparante bedrijfscultuur: dat is waar M+ voor staat. Wij denken in kansen, zoeken naar uitdagingen, zijn open en eerlijk, zijn ondernemend, maar wij zijn ook nét een beetje anders.

We zijn nooit uitgeleerd en nooit klaar met nieuwe dingen te ontdekken. Niet omdat iemand het vraagt om beter te worden, maar omdat het een onderdeel is van ons DNA. Ontwikkelen is voor ons een gewoonte. We staan continu open voor nieuwe technieken en leren van elkaar, maar ook van onze opdrachtgevers.

Alles draait om balans (en de omgeving)

Plezier, daar draait het om bij M+. De combinatie van de gezondheid van de medewerker, een realistische kijk op de samenleving en het milieu, dit alles moet in balans staan. Het bieden van kansen staat garant voor het vergroten van het plezier bij onze medewerkers. We zijn daarom open, eerlijk en direct naar elkaar. Alleen ga je sneller, samen bereiken we meer. 

Grenzen verleggen

We zijn ondernemend en doen het graag elke dag een beetje beter. Door te groeien, kennis te delen en continu te zoeken naar verbeteringen, we doen het! We gebruiken onze creativiteit en ervaringen om onze samenwerkingen te optimaliseren. We verleggen grenzen door te denken met de nieuwste technologieën, gewoon omdat het kan.

Oplossingsgericht

Kritisch denken, maar wél in kansen en mogelijkheden. Met een oplossingsgericht team gaan we recht op ons doel af, in plaats van er onnodig lang omheen te draaien. We stoppen dan ook pas bij de echte WOW!

Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen en denken in mogelijkheiden, dit doen we op basis van kennis en inzichten de behoeftes van de klant.

Certificeringen

Certificeringen

Als uw betrouwbare partner zijn we in het bezit van de ISO27001 certificering. Wij werken uitsluitend met speciaal opgeleide en geschoolde professionals die écht naar klanten luisteren en hun beleving oprecht begrijpen.

Ook hebben wij alle benodigde AFM-vergunningen en onze medewerkers zijn gediplomeerd voor het geven van advies over de financiële producten die wij voor u uitvoeren.

Daarnaast zijn wij ook FSQS geregistreerd en zijn wij in het bezit van het certificaat door Hellios uitgegeven, dit certificaat wordt ieder jaar opnieuw getoetst en verlengd. 

Klanten waar wij trots op zijn

Vragen?

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag

Mail ons